Celeb

10 najsmešnijih kvarova u garderobi sportista - Zdrava slava

Često se smatra da su kvarovi u ormanu i sport sinonimi. Većina sportista se toliko koncentriše na igru ​​da propuštaju određene stvari. Uzmite sport koji god želite, postoje neki najočitiji problemi sa garderobom koji su ponekad veoma neprijatni za igrače, ali loptice dobijaju odlične klikove.

Od pogrešno napisanih imena do pocepanih kupaćih kostima, ljubitelji sporta su sve videli. Ili nisi? Čitajte dalje da biste saznali 10 najzanimljivijih kvarova u garderobi sportskih zvezda. Nikad se ne zna, ali i vaša omiljena sportska osoba se može naći na ovoj listi.

  • Jenifer Benitez– Ronilac

Sa fokusom na gol, čini se da se plivači ne koncentrišu na druge detalje. Olimpijska skakačica u vodu Dženifer Benitez zaboravila je na pažnju koju je dobijala tokom Letnjih olimpijskih igara i uhvaćena je kamerom kako namešta kupaći kostim. Otkriveni su neki lični delovi tela ronioca, uključujući jednu bradavicu, što ga čini nezaboravnim trenutkom sa Letnjih olimpijskih igara.

Jenifer Benitez
  • Riki Berens – plivač

Kupaći kostimi mogu stvoriti mnogo problema za plivače i ronioce. Svetsko prvenstvo u Rimu 2009. donelo je mnogo uspeha američkom plivaču i njegovom timu, ali nezgode se dešavaju kada ih najmanje očekujete. Upravo to se desilo sa ovim čovekom. Berens se protegnuo pre nego što je zaronio u vodu, a kupaći mu je pocepan sa leđa. Nažalost, kamere i publika su dobro videli celu njegovu zadnjicu.

Ricky
  • Olga Graf –Speed-skater

Čak i ako sledeći incident nije bio baš kvar na garderobi, ali je i dalje povezan. Olga je bila toliko uzbuđena što je osvojila bronzanu medalju u brzom klizanju pred svojim obožavaocima da je nesvesno počela da otkopčava uniformu. Olga je mahala gomili dok je nesvesno otkopčavala svoju uniformu do struka, a šlepari su već obavili posao pre nego što je shvatila šta je uradila. Graf je zaboravila da zapravo ne nosi ništa ispod uniforme i bilo je prerano da baci odeću za brzo klizanje.

Olga
  • Vejn Grecki - hokejaš

Problemi sa garderobom povremeno se susreću i najveći sportisti, a upravo to se desilo sa hokejaškom legendom Vejnom Greckijem. Dok je igrao jednu od svojih poslednjih utakmica za Njujork Rendžerse, njegovo ime je pogrešno napisano u džemperu koji nosi. Spelovano je Gretxzy i ta igra dala je narodu još jednu uspomenu, osim njegovih slavnih igara.

Retkzy
  • Flavija Zokari – plivačica

Greške u garderobi samo pokazuju da se loše stvari dešavaju bilo gde i možete se samo smejati tome. Ali, ovo može dovesti do ozbiljnih problema za neke sportiste. Flavija je diskvalifikovana sa takmičenja u plivanju, pošto joj je kupaći kostim pocepan sa leđa neposredno pre nego što je takmičenje trebalo da počne. Uske uniforme obično daju prednost plivačima, ali to nije bio slučaj sa Flavijom Zokari.

Plivačica Flavija Zokari
  • Devin Hester - igrač američkog fudbala

Američki fudbal nudi igračima bezbroj načina da se bore protiv protivnika tokom utakmice. Ali, čini se da su neki igrači došli na drugačiju ideju. Devin Hester je postao nesrećna žrtva taktike bekova Filadelfija Iglsa. Dok je tehnika beka iz ugla bila uspešna, ali publika je videla Devinovu zadnju stranu.

Devin Hester
  • Junior Lake – igrač bejzbola

Junior Lake će zauvek ostati upamćen po kvaru garderobe koji je u potpunosti bio njegova krivica. Čikago Kabsi imaju neke od najpriznatijih dresova. Dakle, ne bi trebalo biti teško zapamtiti onu koju treba da nosite u određenoj igri. Junior je napravio grešku što je obukao alternativni dres tokom utakmice protiv Pitsburg Pajratsa. Razliku su primetili svi i Lejk je ostao postiđen.

Junior Lake
  • Jelena Janković – teniserka

Teniserke su se u mnogim prilikama susrele sa nesrećama u garderobi. Jelena je imala jednu takvu nesreću na Rodžers kupu 2014. u Montrealu. Sredinom meča drugog kola protiv Sloun Stivens, Jeleni je pukao kaiš za grudnjak. Navijačica joj je priskočila u pomoć i pomogla joj da popravi kaiš grudnjaka i nastavi meč. Vredi napomenuti da je meč dobila Jelena.

Jelena Janković
  • Pol Pirs - košarkaš

Pol se suočio sa mnogim usponima i padovima u svojoj košarkaškoj karijeri, a ovaj je verovatno bio jedan od najgorih incidenata. U utakmici protiv Indiana Pacers, Pol se suočio sa Metta World Peace. Da bi skrenuo pažnju Pola, Meta mu je spustio šorts na sredini terena. Ali, bivši igrač Boston Seltiksa je brzo reagovao i povukao šorts kako bi izbegao dalju neprijatnost.

Paul Pierce
  • Kerri Walsh - odbojkašica na pesku

Odbojka na pesku je veoma atraktivna igra za gledanje i nema razloga da se to poriče. Igračice uvek nose male sportske grudnjake i donji deo bikinija, a to otvara brojne mogućnosti za kvarove u garderobi koji publici nude više od onoga što je trebalo da se vidi. Tokom jedne takve utakmice odbojke na pesku, Kerrini donji deo bikinija skliznuo je dok je pokušavala da udari loptu dok je ronila u pesak.

Kerri