Одговори

Шта фолија ради у ескапистима?

Шта фолија ради у ескапистима? Главна употреба фолије је прављење кријумчарених кеса и издржљивих кеса за кријумчарење.

Шта ради кеса за кријумчарење у бекству? Торбица за кријумчарење је предмет који вам омогућава да носите кријумчарење кроз детекторе кријумчарења без подизања топлоте. Све док га имате у инвентару, детектори се неће искључити.

Које је најбоље оружје у ескапистима? Нунцхуцкс је најјаче оружје у игри. Ово оружје се може направити од жице и дрвета. Ако започнете преузимање затвора овим оружјем, добијате достигнуће: Пут змаја.

Како проћи поред детектора метала у ескапистима? Скенери, такође познати као детектори кријумчарења и детектори метала, су алати за Тхе Есцапистс, који вам дају 99% топлоте (30 процената на конзоли/мобилном уређају) када прођете са кријумчареном у свом инвентару. Активирају се само ако прођете кроз њих са Контрабандом на себи. Ако сте га користили као оружје оно вас неће открити.

Шта фолија ради у ескапистима? – Повезана питања

Шта можете направити од лимова у ескапистима?

Употреба. Метални лим је компонента за израду. Такође је слабо оружје у Тхе Есцапистс 2. Поред тога, може се ставити у штампу у радњи Метал Схоп [ТЕ1] / Ковач [ТЕ2] да би се направила регистарска таблица [ТЕ1] / комеморативна таблица [ТЕ2].

Како користите издржљиву торбу за кријумчарење?

Издржљива торба за кријумчарење је предмет који крије кријумчарење у вашем инвентару од детектора кријумчарења. Изгубиће 15% издржљивости сваки пут када прођете кроз детектор кријумчарења са кријумчареним предметима осим саме кесе. Добар је за 7 употреба.

Које оружје највише оштећује у есцапистс 2?

Једно од многих оружја које се може добити у игри, штета од напада као бич у Тхе Есцапистс (оба 5/5). Такође је потребно за достигнуће „Пут змаја“ у Тхе Есцапистс. У Тхе Есцапистс 2, моћан је попут обичне металне палице, што га чини оружјем вишег ранга.

Како направити топлу чоколаду у Тхе Есцапистс 2?

Да бисте га направили, потребна вам је 1 шоља, 1 упаљач и 1 плочица чоколаде. Ако се користи, то је први пут КО.

Како направити каду од талка у Тхе Есцапистс?

Може се наћи у столовима затвореника, опљачкати од нокаутираних затвореника или купити од затвореника.

Где налазите истопљену пластику у Тхе Есцапистс?

Растопљена пластика се добија коришћењем упаљача и чешља или четкице за зубе. Такође се може користити са пластичном кашиком, виљушком или ножем.

Да ли се предмети нестају у ескапистима?

Предмети на земљи никада не нестају чак ни када учитате сачувану игру, али их чувари могу покупити ако патролирају тамо. Као правило, не стављајте предмете директно иза врата јер стражари могу да виде кроз њих.

Где је сто за кријумчарење у есцапистс 2?

Орманима се може приступити само ако играч носи амбулантни комбинезон. (Само Тхе Есцапистс 2) Контролна соба. Овај сто, Цонтрабанд Деск, налази се иза врата која се могу отворити када носите одећу стражара.

Шта можете да урадите са штампаном плочом у ескапистима?

У Тхе Есцапистс, нема користи. Према томе, предмет не треба узимати ако се пронађе, јер је и даље кријумчарена. Кључне картице се директно користе.

Како добити кит у есцапистс 2?

Тхе Есцапистс 2 – Како направити калуп за кључеве

За калуп за кључеве требаће вам комад кита, који се може направити од кадице талка и тубе пасте за зубе.

Како направити кит у есцаписту 1?

Направљен је од 1 тубе пасте за зубе и 1 тубе талка. Има сличан изглед као Молтен Пластиц, само што има нијансу боје брескве.

Који је најбољи оклоп у есцапистс 2?

Тхе Есцапистс 2 Итем

Платед Инмате Оутфит је оклопна одећа највишег нивоа у играма.

Има ли оружја у есцапистс 2?

У Тхе Есцапистс 2, оружје је оцењено у три аспекта: штета, брзина и домет. Ови аспекти могу бити ниски, средњи или високи (са додатном вредношћу „највеће“ штете која значи тренутни КО, који се види само на шољици растопљене чоколаде, импровизованом ошамућеном пушку, омамљујућем и сточарском производу.)

Шта можете да урадите са таблетама за спавање у ескапистима?

Боца таблета за спавање је кријумчарски предмет који се понекад тражи у корист. Његова главна сврха је да га користи на нокаутираним затвореницима и стражарима како би их дуже избегавали, иако га конопац и љепљива трака могу замијенити.

Како користите топлу чоколаду у ескапистима?

Да би користио шољу растопљене чоколаде, играч мора отворити свој инвентар и кликнути левим тастером миша на НПЦ да би га напао њиме. Ако се ово користи у очима чувара, то ће повећати вашу топлоту на 99% (због тога се не препоручује употреба шоље растопљене чоколаде током рутине.)

Како се прави шоља у ескапистима?

Пехар је ставка у Тхе Есцапистс. Може се наћи у столовима затвореника. Шоља растопљене чоколаде.

Како добити бејзбол палицу у есцапистс 2?

У Х.М.П Оффсхоре оф Тхе Есцапистс 2, увек постоји бејзбол палица на крову са десне стране зграде ћелије, која се може добити тако што ћете доћи до крова помоћу куке за хватање.

Како се прави паста за зубе у ескапистима?

Туба пасте за зубе може се наћи у сваком столу затвореника. Колут од кита. Користи се за деактивирање камере на 30 секунди.

Ко има цијан кључ картицу у есцапистс 2?

2. и 5. стражари имају цијан кључеве. 3. и 5. стражари имају црвене кључеве.

Где могу да набавим комад кита?

Добија се проналажењем у столовима, куповином од других или прављењем.

Шта можете направити од упаљача у ескапистима?

Упаљач је корисна ставка у Тхе Есцапистс. Може се користити за прављење растопљене пластике и шоље растопљене чоколаде, а такође се може користити за прављење импровизованог фитиља у затвору Есцапе Теам ДЛЦ.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found