Celeb

Putovanje transformacije tela Calvina Harrisa, tajne fitnesa i ishrane - Zdrava slavna osoba

Samo spomenite super zgodnog di-džeja i pevača Calvina Harrisa i prva reč koja vam izađe iz usta je „Vau.“ Od čudnog DJ-a sa debelim licem i vrećastom odećom do prefinjenog gospodina koji je trenutno zaštitno lice Armanija, ovog 31. godina star skup talenata prešao je dug i sigurno pravi put.

Calvin Harris

Tokom godina napravio je veliku transformaciju u svom telu i izgledu i postao zgodan i šarmantan pevač. Ima preko 2 miliona pratilaca na svom Instagramu, a nedavno je otišao na sajt društvenih medija da sa svojim fanovima podeli svoj trenutni izgled i tajne fitnesa. Calvin Harris je nedavno objavio sliku bez majice na Instagramu, dok se pripremao za svoje sledeće Armani snimanje i voila, momak je izgledao apsolutno zadivljujuće.

Nije ni čudo što se devojke samo gagaju preko njega! Natpis ispod njegove fotografije na Instagramu je glasio –

„Na turneji, ali i na treningu za sledeće Armanijevo snimanje! Ostati u teretani dok ste na putu je nezgodno, ali sve dok ne pijete, jedite dobro, spavajte dovoljno i nosite sa sobom jedan od onih ludih malih trbušnjaka svuda gde ćete biti dobri.”

Calvin Harris Instagram

Pa kako je ovaj poletni mladić napravio tako zapanjujuću transformaciju? Calvin je pustio mačku iz torbe i evo nekih njegovih tajni o fitnesu i ishrani koje mogu pomoći svima vama koji želite da održite zdravo i fit telo poput njega.

Režim vežbanja Calvin Harris

Okrunjen od strane Forbsa kao najplaćeniji di-džej 2014, Calvin Harris svakog jutra ide u teretanu, zbog svog savršenog tela. Škotski muškarac vežba u teretani sa ženskom ličnom trenericom, koja radi prilično dobar posao. To je sasvim evidentno! Dakle, šta Kalvin radi za taj dobro isklesan izgled o kojem se priča u gradu. Evo ide:

  • Ab Rollers – Šarmantni di-džej je konačno odao tajnu o svojim savršenim trbušnjacima. Vežba sa svojim trbušnjacima koji su mu ujedno i pratilac gde god da krene. Trbušni valjci rade čuda za Calvinov gornji deo torza. Naučite ovde o vežbanju sa ovim trbušnim valjcima. Prilično je lako i može dati odlične rezultate ako se radi iskreno.
  • Pilates – DJ pripisuje sve zasluge svojih šest paketa i savršeno toniranih mišića svojoj sesiji pilatesa. Osim što poboljšava držanje i snagu stomaka, ova vežba takođe pomaže u smanjenju bolova u leđima, vratu i zglobovima.
Calvin Harris tokom sesije pilatesa sa ličnim trenerom u LA

Sada kada je otkrivena tajna njegovog jezivog treninga, to ne izgleda tako težak zadatak. Па шта чекате? Pridružite se sesiji pilatesa i steknite zdravo telo kao što je Calvin Harris.

Calvin Harris dijetalne mantre

Iako nije otkrio mnogo o svojoj ishrani, popularni DJ je priznao da jede zdrav doručak pre nego što krene u teretanu svakog jutra. Čitajte dalje da biste pronašli mantre o ishrani koje on sledi.

  • Јаја – Svako jutro pre odlaska u teretanu, Kalvin ima domaći omlet. Omlet sa kajganom od belanaca je najbolji obrok pre treninga, koji ne samo da pomaže telu da obezbedi nemasne proteine, već i čini da se osećate sitim.
  • Losos – Osim što je odličan izvor Omega 3, riba lososa je i odlična opcija za doručak za dnevnu dozu ishrane. Calvin jede dimljeni losos svako jutro pre svoje sesije pilatesa i to mu pomaže da dobije svu energiju koja mu je potrebna.
  • Spanać – Sećate se Popaja i njegove moći spanaća? Pa, spanać je sigurno energetski punc. Calvin Harris jede spanać za doručak i to ga održava ceo dan.
Calvin Harris

Takođe veruje da je život u Los Anđelesu glavni razlog što može da vodi zdrav način života. Рекао је -

“Hrana je ovde fantastična. Možete jesti zdravo, postoji mnogo više zdravih opcija nego u Velikoj Britaniji

- то је чињеница."

Calvin Harris je velika motivacija za sve nas, zar ne? Кренимо!